Sorry, we couldn't find any questions matching that search.

Hoe werkt Mypop?

Hoe werkt Mypop?

Door middel van NFC technologie, deel je met één handbeweging al jouw gegevens met anderen met de Mypop tag of Mypop card. Beweeg je tag langs een andere smartphone waarna uw profiel – middels een pop-up wordt geopend.

Is mijn telefoon compatibel met de tag?

De producten van Mypop kunnen op iedere telefoon, telefoonhoesje of ondergrond, bevestigd worden. Om gebruik te maken van de NFC functies, zijn de volgende smartphones beschikbaar:

Apple

Alle iPhones vanaf bouwjaar 2017, zijn uitgerust met NFC technologie.

iPhone 7 en hoger

Android

Waneer de telefoon besturingssysteem Android bevat, is in bijna alle gevallen NFC technologie ingesloten.

Acer
Alcatel
Google
Huawei
HTC
LG
Motorola
Nokia
OppoOnePlus
Samsung
Sony
Xiaomi

Om te bekijken of jouw smartphone uitgerust is met NFC-technologie, kun je de instellingen van je telefoon raadplegen.

Hoe werkt het scannen met NFC?

NFC staat voor Near Field Communication. Hierbij scant jouw telefoon het apparaat dat voorzien is van een NFC-chip om gegevens te ontvangen. In het geval van Mypop, ontvang je met jouw telefoon via de tag, card of keychain een URL naar het digitale visitekaartje.

Om te bekijken of jouw smartphone uitgerust is met NFC technologie, kun je de instellingen van je telefoon raadplegen.

Heb ik een app nodig om Mypop te gebruiken?

Ja, voor het bewerken en onderhouden van jouw gegevens en visitekaartje is de Mypop app nodig.

Voor het delen van jouw visitekaartje is géén app nodig. Mypop maakt gebruik van NFC-technologie en kan door alle hedendaagse telefoons worden gescand, zonder het gebruik van een applicatie. 

Wat zijn de voordelen?

Met Mypop ontstaat een snelle overdracht van jouw persoonlijke of zakelijke gegevens, daarnaast is het een geldbesparende, gemakkelijke en duurzame oplossing.

Hoe zit het met de veiligheid van mijn persoonlijke gegevens?

Jouw account is versleuteld met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer jouw telefoon of Mypop gestolen wordt of verloren raakt, kun je de Mypop gemakkelijk blokkeren zodat anderen hier geen toegang tot hebben.

Mijn bestelling

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Voor custom producten houden wij een levertijd van 3-5 dagen aan. Voor producten welke in de webshop verkrijgbaar zijn houden wij de levertijd op 2-3 dagen. Deze levertijd staat onder voorbehoud.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

De standaard producten kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Voor Custom producten is dit helaas niet mogelijk, mocht er wat mis zijn met je product kun je contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over mijn bestelling!

Via de chat kun je hoogstwaarschijnlijk het antwoord op jouw vraag vinden. Mocht dit niet het geval zijn, kun je ons natuurlijk mailen of bellen op +31 85 401 49 39. Dan helpen wij je graag verder!

Hoe lever ik het ontwerp aan voor mijn bestelling?

Jouw Custom tag lever je aan via de webshop. In de tool pas je het formaat aan en zorg je dat deze naar wens is. Wij checken jouw ontwerp nog even op problemen en gaan er vervolgens mee van start!

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Mypop App

Waarom heb ik de Mypop app nodig?

De Mypop App is nodig om jouw visitekaartje functioneel te maken. Hier pas je je gegevens aan en activeer je jouw product.

Wat kan ik met de Mypop app?

Met de Mypop app pas je gemakkelijk en snel jouw contactgegevens aan. Daarnaast maak je deze in de app ook persoonlijker door kleuren aan te passen, de omslagfoto of jouw profielfoto te veranderen.

Naast jouw digitale visitekaartje, vind je in de app ook de connecties die je gemaakt hebt.

Neem vooral een kijkje, door de app te downloaden via de App Store of Google Play Store!

Hebben andere personen ook de Mypop app nodig?

Zeker niet! Wanneer jij je profiel deelt met een ander, is de Mypop app niet nodig.

Onze applicatie is zo ontwikkeld dat wanneer jij je gegevens deelt, zonder dat jouw gesprekspartner de Mypop app in het bezit heeft, jouw profiel wordt geopend via de internetbrowser.

Hierdoor kan jouw profiel altijd geopend worden en heeft de ander de app niet nodig!

Waar download ik de Mypop App?

De app is beschikbaar in de Google Play Store en de App Store.

Ik ben nog geen klant, kan ik de app wel gebruiken?

Zeker! Momenteel maak je jouw account gratis aan in de Mypop app. Op deze manier kun jij vast kennismaken met de omgeving en de werking ervan. Wanneer je jouw product besteld, koppel je deze gemakkelijk aan je account om deze in gebruik te nemen.

Mypop voor bedrijven

Kan ik het ontwerp ook door Mypop laten maken?

Wij raden aan jouw eigen ontwerp aan te leveren. Wel kunnen wij je helpen bij het zoeken van het juiste formaat bestand of de juiste grootte van de afbeelding.

Kan ik grotere aantallen bestellen?

Zeker weten! Voor jouw onderneming kijken we graag samen naar een passende offerte. Neem hiervoor even contact met ons op, via mail of telefonisch op +31 85 401 49 39.

Hoe beheer ik de accounts van werknemers?

Met behulp van de Mypop app maakt jouw werknemer gemakkelijk zijn of haar eigen account aan. Wanneer de werknemer niet langer werkzaam is voor de organisatie, kan het account gemakkelijk verwijderd worden door de desbetreffende persoon of Mypop.

Wanneer een nieuwe werknemer aantreedt, maakt deze gemakkelijk een eigen account aan, waarna een product gekoppeld kan worden.

Momenteel is het nog niet mogelijk voor ondernemingen om een overkoepelend platform voor accounts te creëren. Deze functie is wel in ontwikkeling en hopen wij snel met jullie te delen!

Jouw antwoord niet gevonden?

Neem dan even telefonisch contact met ons op via +31 85 401 49 39 of mail ons door middel van onderstaande knop.

×