Welkom bij Mypop voor bedrijven

Een eerste indruk is belangrijk. Wij stellen ons daarom graag even voor.

Op vooruitstrevende wijze
gemak bieden

Bij het vertegenwoordigen van jouw merk is het belangrijk om de juiste indruk achter te laten. Mypop wil hieraan bijdragen door jouw onderneming in het licht te zetten. Dit doen wij door jou van digitale visitekaartjes te voorzien, welke gepersonaliseerd kunnen worden naar wens.

Wij reiken je de tools aan,

jij maakt de indruk

De tools die wij je bieden bestaan uit onze producten in combinatie met de Mypop app. Met de app breng jij persoonlijkheid aan jouw digitale visitekaartje en vind je je opgebouwde netwerk op één plek.

Meer dan een gewoon visitekaartje

Save contact

Door de functie Save contact slaat jouw gesprekspartner met één druk op de knop jouw gegevens op in de telefoon. Hierbij ontvangen zij alle primaire contactgegevens die jij op jouw digitale visitekaartje toont.

Let's connect

Wanneer jouw gesprekspartner graag een connectie met je maakt door zijn gegevens met jou te delen, doen zij dit met de functie Let's connect. Maakt jouw connectie gebruik van de Mypop app, ontvang je hierin de contactgegevens terug. Bezoeken zij jouw visitekaartje via een browser, ontvang je de gegevens in jouw mailbox.

Duurzaamheid

Mypop is ontstaan vanuit de gedachte dat het uitwisselen van contactgegevens duurzaam, snel en gemakkelijk moet kunnen gebeuren. 

Staat duurzaamheid binnen jouw onderneming hoog in het vaandel? Dan is Mypop voor jou!

Personalisatie

Tijdens het netwerken zet je jouw onderneming graag in het licht.

De producten van Mypop ontwikkelen wij graag zodat dit mogelijk is. Met de Mypop tag en Mypop card kun je ervoor kiezen je eigen logo of ontwerp aan te leveren.

Ook met de nieuwe Mypop app geef je jouw visitekaartje meer persoonlijkheid, door het kleurenpalet en de omslagfoto aan te passen.

Veelzijdig

In jouw digitale visitekaartje vind je de mogelijkheid om jouw primaire contactgegevens te delen, maar ook jouw website, social-media profielen en Whatsapp.

Het delen van jouw visitekaartje doe je met behulp van NFC. Daarnaast kun je jouw profiel opslaan in je Apple Wallet.

Het delen van je visitekaartje is zonder de app mogelijk, wanneer jouw gesprekspartner de Mypop app niet in zijn of haar bezit heeft opent deze automatisch in de browser.

Vertegenwoordig
jouw merk

Personaliseer jouw Mypop tag of Mypop card door je eigen logo of ontwerp toe te voegen. Wij doen dit al vanaf 1 stuk! Bekijk een aantal voorbeelden op onze productpagina.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen of ga je graag een gesprek met ons aan? Schroom niet!

×